+31 (0) 20 280 1376 info@rpmretail.nl

Grip op de kosten

Vastgoedadministratie

Vastgoedadministratie
Wat betaalt u precies aan servicekosten voor uw vastgoed? Controleert u de indexeringen op de huurfacturen? En bent u zeker van de juistheid van de huurfactuur die u ontvangt? Daar zijn we bij RPM nieuwsgierig naar. En nog veel belangrijker; welke huurovereenkomsten expireren in de komende maanden?

Samen met onze strategische partner Sedico te Eemnes bieden wij een totaaloplossing aan voor retailers. Vanuit hun database toetst Sedico de juistheid van iedere factuur die voortvloeit uit de huurovereenkomst (huur, promotiekosten, huurprijsindexering, servicekosten, etc.). Tegen te hoge of onterechte facturen tekenen zij bezwaar aan, monitoren zij de gehele bezwaarprocedure en zorgen ervoor dat u een correcte factuur ontvangt.

Wilt u volledig ontzorgd worden voor wat betreft uw vastgoedadministratie? In onze premium dienstverlening ontvangt u ook periodiek een betaalbestand en (inlees)rapportage, waarmee u betalingen eigenhandig verricht en de kosten in uw administratie kunt importeren en verwerken.

Om u 24/7 te voorzien van de actuele data voor wat betreft uw vastgoed voorzien wij u van een digitale portal. Hier kunt u waar dan ook inloggen om alle data in te zien van uw portefeuille. Daarnaast ziet u direct uw expiratie overzicht en ontvangen de relevante stakeholders een e-mail indien er een contract is op te zeggen in de nabije toekomst.

Wilt u meer informatie ontvangen of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Belt u ons gerust voor een afspraak.