Grip op de kosten

Relocatie C&A Amsterdam

PERSBERICHT C&A

De vestiging van C&A in Amsterdam centrum gaat verhuizen. De verwachting is dat zij in het voorjaar van 2022 al haar klanten in een super moderne en klantvriendelijke winkel gaat verwelkomen. De winkel zal worden ingericht volgens het allernieuwste winkelconcept. Al sinds 1893 is C&A gevestigd in het Centrum van Amsterdam. Damrak 70 is al weer sinds het begin van de vorige eeuw het vaste C&A-adres. De laatste verbouwing is nu 6 jaar geleden, en dus tijd voor de nieuwste look & feel in Amsterdam.

Nieuwe locatie, nieuwe look & feel

C&A Amsterdam Centrum verhuist naar een nieuw pand midden in de Kalverstraat. Deze nieuwe locatie heeft een totaaloppervlakte van 1200m², verspreid over 2 verdiepingen. In de nieuwe winkel draait het om beleving en inspiratie, hier komt de nieuwe C&A look & feel tot leven.

Nieuwe winkelbeleving

Aan de gevel van de nieuwe winkel zal in het voorjaar van 2022 het vernieuwde strakke C&A-logo direct in het oog springen. Het allernieuwste winkelconcept met de nieuwe merkidentiteitselementen zorgt voor een frisse uitstraling waarbij C&A gepresenteerd wordt als een modern, inclusief merk. De grootschalige fotografie weerspiegelt de gedurfdere visual language met het product als blikvanger. Het biedt de klant oriëntatie en vereenvoudigt het winkeltraject. Informatieve teksten over duurzaamheid zullen straks een terugkerend element zijn die de aandacht vestigen op het brede assortiment duurzamere kleding en de inspanningen van C&A op dit vlak.

Naast Click&Collect zullen gratis wifi en de QR-codes op de prijskaartjes die naar de C&A Online Shop verwijzen, C&A’s commitment aan de omnichannel-aanpak nog meer tot leven brengen. Deze tools stellen klanten in staat om de collecties naadloos in de winkels en online te shoppen.
De investering in deze winkel in het centrum van Amsterdam onderstreept dat C&A het belangrijk vindt om zich nu en in de toekomst te blijven profileren als fashionretailer. Met mooie, moderne en kwalitatieve collecties voor zowel dames, heren als kinderen bieden we een brede keuze aan voor de hele familie. In deze nieuwe winkel zullen selfscan kassa’s, naast reguliere kassa’s, bijdragen aan de easy shopping experience van onze klanten. Meer informatie over de openingsdatum wordt later bekend gemaakt.