Zoek
Sluit dit zoekvak.

Grip op de kosten

Wereldhave vernieuwt partnership met C&A voor 7 centra

Wereldhave en C&A versterken de samenwerking met de verlenging van zes huurovereenkomsten en de ondertekening van een intentieovereenkomst voor een nieuwe winkel. De langlopende verlengingen hebben betrekking op de C&A winkels in Kronenburg en Presikhaaf in Arnhem, Vier Meren in Hoofddorp, de Roselaar in Roosendaal, Middenwaard in Heerhugowaard en de Koperwiek in Capelle aan den IJssel. Al deze C&A winkels zijn de afgelopen jaren geopend en uitgevoerd in het nieuwste winkelconcept.

Zowel Wereldhave als C&A spreken van een bijzonder succesvol partnership dat hiermee weer een nieuwe impuls krijgt:

“Wij zijn zeer verheugd op deze versterking van onze samenwerking met C&A. Het nieuwe winkelconcept is al enkele jaren een succes dat naadloos aansluit op de brede bezoekersdoelgroep in onze centers. Dat C&A en Wereldhave al vele jaren samenwerken maakt ons trots en bewijst de kracht van samenwerking in onze Full Service Centers voor een beter dagelijks leven,” zei Pieter Polman, Managing Director van Wereldhave Nederland.

“C&A werkt hard aan haar winkelportefeuille in Nederland. Het nieuwe concept is inmiddels in diverse winkels geïntroduceerd en er zullen er in komende periode nog meer volgen. Op onze Wereldhave locaties hebben we succesvolle winkels waar onze klant graag langskomt. We zijn dan ook verheugd dat we onze samenwerking verder versterken.” zei Gerard Daniels, CFO van C&A Benelux.

In deze transactie werd C&A geadviseerd door Retail Property Management (RPM) B.V.